24. 6. 2011

Kapsář za postel /Bedside wall panel

Po dlouhé době opět něco z domácí dílny - panel s kapsami, který se věší na zeď vedle postele, na půl kvůli izolaci, částečně kvůli vytvoření místa pro hračky. Zakázka přišla z příbuzenstva, chtěli něco s modrou a oranžovou, ta tedy nakonec vyšla spíš do červena, ale nabídka kepru v Karsu byla omezená. Vybrala jsem kepr kvůli tomu, že rozměry jednoho kapsáře jsou asi 2 metry na 80cm, což je dost, tak aby to látka unesla. Je to ovšem pak těžší na šití, hlavně v místech s více vrstvami a o zaoblených liniích ani nemluvím. Kachničky mají hlavy jak po nehodě! Ale jinak je to prima, celé se to několikerým prošíváním a přišíváním různých částí zpevnilo a myslím, že to něco vydrží. Pokud máte dotazy na nějaké detaily, pište do komentářů, třeba to zajímá i další čtenáře.
Díky!

If you want to know more details about this project, feel free to write it in the comments! It is twill and about 2 metres long, I am too tired to think or write any more. Someone has been teething again!:-)

The truck for the boy


With a pocket for a driver




And a duckie lake for the girl

Talking duckies

Sleepy one

1 komentář:

  1. tedy Jůli, 2 m x 80 cm, to je nářez! pořádnej kus práce! děkuji Ti za spřízněnost blogů: http://calenndula.blogspot.com/2011/08/podekovani-terezce.html

    a mějte se moc hezky. malá je už určitě pěkně velká, že?
    pa, Hanka

    OdpovědětVymazat