25. 9. 2012

Nuda na blogu / Blog boredome

Je to tu nějak prázdné, když teď nemám dost času ani na koupel či něco ušít. Maličká je náročnější než byla ta větší v jejím věku (dva měsíce), často pláče, trpí na prdíky, má hodně lehký spánek a je hodně žravá (což je teda stejné jako u Ronji:-), ale snad se to už lepší. Do toho starší sice trénuje na nočník, ale jak kdy a nějak si neumí stále svléknout gatě, takže je to těžké, když malou kojím, to jí moc nepomůžu. Uff. Někdy mám pocit, že mám těch dětí deset a furt někdo něco chce!! A často (no moc často vlastně ne) takhle večer jen koukám, jak žijí ostatní, nejlépe bezdětní a cpu se čokoládou nebo sušenkama:-) Ale vlastně jsem spokojená, jen nemám čas si to uvědomovat a musím si to připomínat, když je teda konečně chvíli klid. Takže teď - JSEM SPOKOJENÁ!:-) A vy?

It´s all so empty here since I haven´t had the time to even take a bath or make something. The little one is a bit more difficult than her sister was when she was this small (two months now), cries a lot, suffers with gas and sleeps lightly. She is also rather hungry all the time but that is something she has in common with her big sis:-) I hope it is getting better now! The older one is potty training but is very reluctant at times and cannot take off her pants so whenever I am breastfeeding (all the time!!!), it is tough, I cannot help her. Oh, well. Sometimes I feel like I have ten kids and somebody is still in the need of something!! And in the evening (not very often) I just browse through the net to see what other people (usually B.C. - before children) do and eat chocolate and cookies:-) Yet I am happy, or rather content, I just don´t have enough time to think of it and have to remind myself, when there is a calm moment. So right now - I AM CONTENT!:-) Any you?

4 komentáře:

  1. Plně chápu, nevím jaký věkový rozdíl máte mezi dětmi. Já mám přesně (bez dvou dní) o dva roky. Teď už jsme za vodou, budou mít 1 a 3, ale začátky byly dost hektické. Malý se hodně vzteká a samozřejmě to na něj přišlo, když se to nejmíň hodilo. Sestřičku od narození miluje, takže žárlení naštěstí neproběhlo. Ale, přesně jak píšete, naše druhorozená, jaksi nedostala informaci, že je druhá, takže jako miminko skoro vůbec nespinkala a když tak jen na chvilinku, kočár se nesměl zastavit, pokus uspávání na balkoně, taky nevyšel, usnula až cestou k výtahu. Prostě zlatíčko!!! Je to šrumec a přesto, že je mám oba moc ráda a nedovedu si život bez nich představit, tak se vždycky těším, až půjdou spinkat. Potom si teprve stíhám uvědomit, jak hodně jsem šťastná. Když
    je malý u babičky, tak mi strašně chybí a závidím maminkám, které potkávám se dvěma dětmi a pokud se jim zrovna to starší vzteká, tak se láskyplně zasním a strašně se mi začně stýskat po našem vzteklounkovi :-)
    Ale, proč jsem sem vlastně zabrousila? Chtěla jsem se zeptat, kdy chystáte otevření obchůdku. Potřebovala bych nějaký materiál (půl, flís, lemovcí gumičky ???) na výrobu trénikových kalhotek (podšiju bavlněné spoďárky) pro malou a jelikož jsem z Brna, tak mi přijde nejschůdnější váš obchůdek.
    Mějte se moc krásně.

    Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marie, děkuji Vám, Váš komentář mě teď pár dní hezky hřál, když se věci zase nahromadily a já si přestala užívat mateřství:-) Každopádně šrumec to je a právě proto jsem se ani obchůdku nestihla nijak věnovat. Ale připomněla jste mi, že bych měla a chtěla a tak to zkusím rozjet teď v týdnu. Ale i kdyby se i nedařilo to dát všechno dohromady(plánuju změnit grafiku, přidat nové produkty apod.), tak mi napište email, co byste ráda a já se kouknu, co tu mám a domluvíme se. Mějte se fajn!

      Vymazat
  2. Na blogu sice nuda, zato doma zábavy až nad hlavu. Tak to má být. Gratuluju k maličké a přeju jí hodně zdravíčka i štěstíčka. Trochu opožděně sice, mě to vždycky dýl trvá, než se proberu a rozhoupu, o to ale upřímněji. Tak ať holky rostou do krásy:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Vlaďko,
      ač mám stále málo času na vlastní tvoření, z vlny nebo psaní, na Vaše stránky koukám pravidelně a pokaždé, když jsem v poště nebo v kalendáři na Gmailu, hned koukám, co je nového s ovečkami:-) Teď jste mě navnadila plstěním (nemám kolovrátek, tak co s tou vlnou, že? Vřetánko mě zatím moc neposlouchá..), hlavně to na hedvábí, to je krásné!!

      Vymazat